Aldersforskel

Pigenshah 1 år 1 dag siden 6

Aldersforskel

hej jeg er en pige på 15 og jeg er forelsket i en mand på 39. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Mine forældre ville aldrig "godkende" det. Vi har skrevet sammen i flere måneder og vi er begyndt og kunne lide hinanden mere og mere. 
Please hjælp!

Nøgleord: 
whistleblower 1 år 1 dag siden

Havde du nu været en dreng, der havde skrevet med en 39 årig MILF, så havde der ikke været problemer. Fordi samfundet synes at det er frækt og fedt med en 40-50 årig kvinde og en ung dreng. Men når det er en mand på ca. 40 og en ung pige, uha, så dæmoniseres manden og kaldes voldtægtsforbryder, pædofil, perverst svin o.s.v.

Derfor ser dine forældre så skeptisk på det. Havde du været en dreng, havde de sikkert nok accepteret, at du kom sammen med en 40-50 årig kvinde. Men når det er en mand, og du er en pige, så tror jeg, at du må opgive det. For her er samfundet dobbeltmoralsk og folk accepterer ikke den slags. Manden vil med største sandsynlighed blive overfaldet og tævet, fordi folk vil anse ham som seksualforbryder. Hvorimod hvis han havde været en kvinde, der tilfredsstillede en ung dreng, så havde folk bare syntes, at kvinden var en sød dame, der opfyldte en drengs fantasi.

Kort sagt:

40 årig mand og 15 årig pige: mand ses på som en forbryder der skal tæves.
40 årig kvinde og 15 årig dreng: kvinden betragtes som en sød milf, der bare opfylder en ung guts fantasi.

Luk kommentar
Natara 1 år 1 dag siden

Nej,ville opfatte det,som meget uansvarligt af den kvinde............

Luk kommentar
whistleblower 1 år 1 time siden

Okay, i det mindste er du så ikke dobbeltmoralsk - i modsætning til mange danskere.

Natara 1 år 1 dag siden

Altså kun skrevet med vedkommende?  

Luk kommentar
Natara 1 år 23 timer siden

Har selv været hemmeligt forelsket i ældre fyre,som ung,så forstår dig godt
men jeg havde en tendens til at ophøje dem i extrem grad den slags er man nødt til,at være varsom med
kan let forstå hvorfor en voksen mand kan tiltale dig fremfor en yngre
vil ikke dømme fyren måske er kemien bare rigtig med ham,men rigtigt,at mange vil anse ham,som et dumt svin hvis han blir kæreste med dig uanset om han er det,eller ej
alderen røber ikke i sig selv om en fyr er skidt,men husk på,at folk kan skabe et falsk opsat billede af sig selv,så blir det et problem hvis det afviger fra deres sande jeg,som du kun skifter bekendtskab med
IRL.............
 

jens261 1 år 16 timer siden

Ryst på hovedet og drik dig en Cola, og glem så alt om en 39 årig mand, det vil ALDRIG kunne gå, du er ALT for ung til ham, for ham er du kun et stykke spændende legetøj.
Tænk bare 20 år længere frem i tiden, så er du jo kun 35 år gammel og en kvinde i den alder er på mange områder helt oppe på dupperne, hvor imod ham den gamle, ja han er nu på grænsen til forfald, og det går stærkt i den alder.
Jeg kender et par, hvor han er bare 12 år ældre end hende, og der har altid været knirken i forholdet med den store aldersforskel.
Så knap en ekstra Cola op, og se dig lidt om efter en på din egen alder.
Hej