Susanne ville gerne have sex med landmand Brian

Susanne ville gerne have sex med landmand Brian

Manchet: 
Susanne fortæller, at hun og landmand Brian ikke havde sex, men hun afslører samtidig, at hvis rammerne havde været anderledes, kunne det sagtens være sket.
image title: 
TV 2 / DANMARK ©
I tirsdagens afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ delte landmand Brian og Susanne seng. Dagen efter valgte den anden kvindelige deltager Anna at forlade programmet og afslørede, at hun aften forinden havde hørt Brian og Susanne have sex.

Landmand Brian afviste straks hændelsen, og Susanne bakkede ham op, men afslører dog efterfølgende at hun ikke ville udelukke sex, hvis omstændighederne havde været anderledes.

”Jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke har haft sex med Brian. Hvis jeg gerne vil have det, så vil jeg vente, indtil folk er taget hjem – hvis jeg bliver den sidste kvinde hos Brian. Det er der slet ingen grund til at gøre på offentligt tv,” fortæller Susanne til Realityportalen.dk ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Derfor forlod Mie frivilligt landmand Nicolas

Susanne fortæller desuden, at en af grundene til at hun holdte sig tilbage i sengen, blandt andet skyldtes at hun havde lovet sine børn ikke at gøre ’sådan noget’ da hun sagde ja til programmet.

”Jeg ville ikke udstille mig selv på tv, så derfor var det da ekstra uheldigt, at jeg blev beskyldt for at gøre lagnerne krøllede. Men hvis det nu ikke var på tv, og Brian og jeg syntes, at vi havde god kemi, så kunne det da måske godt have sket,” fortæller Susanne.

Det er ikke til at tage fejl af, at Susanne gerne ville have haft sex med Brian, hvis de havde været alene.
”Jeg ville da gerne have haft sex med Brian på det tidspunkt, tror jeg, hvis vi nu ikke havde været på tv,” afslører hun.

Hvad tror du, at der skete, da Susanne tilbragte natten med Brian?

BT 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat